Workshops en trainingen

Nederland en Griekenland

Online workshops met open inschrijvingen

20 én 27 sept. 2022
8 én 15 nov. 2022

Workshop ‘Maak je eigen online cursus’

Deze online workshop is bedoeld voor degenen, die online hun kennis willen gaan verkopen in een cursusvorm en nog geen ervaring hebben met een goede lesopzet. Hoe bouw je een cursus op? Wat is er nodig om aan te sluiten bij de cursisten? Welke onderwerpen zijn geschikt voor een online cursus? Hoe lang kan een online cursus duren? Mogelijkheden om je online cursus te presenteren. In deze workshop krijg je praktische handvaten om je eigen online cursus te maken en te verkopen via internet.
Deze workshop heeft 2 delen: In deel 1 ontdek je hoe je een les en een cursus kunt opbouwen en deel 2 ontdek je hoe je je cursus kunt verkopen.
De workshop wordt georganiseerd door FNV Zelfstandigen en heeft een open inschrijving.

'Online cursus maken'

Voor FNV leden gratis en voor niet-leden: € 25,- voor een lidmaatschap van 4 maanden.

7 november 2022

‘Storytelling voor ondernemers’

Wat is storytelling? Hoe zet je het in voor je bedrijf? Hoe maak je een goed, authentiek verhaal?
Een verhaal zegt meer dan een opsomming van feiten. Een persoonlijk verhaal roept herkenning op bij de klant, die voelt zich aangesproken en geïnspireerd door jou. Het zet de klant aan tot actie.
In deze workshop maak je een herkenbaar, persoonlijk verhaal dat je kunt delen op je website of in een presentatie kunt vertellen, waardoor jouw klanten geïnspireerd worden en je blijven volgen, of meteen al klant worden.

'Storytelling voor ondernemers'

Voor FNV leden gratis en voor niet-leden: € 25,- voor een lidmaatschap van 4 maanden.

18 oktober 2022

verkoopfunnel

Workshop ‘Maak je eigen verkoopfunnel’

Ga jij online je diensten verkopen of heb je al een online product? Hoe krijg je een stroom aan klanten voor jouw diensten? Daar heb je een slimme verkoopfunnel voor nodig: een opeenvolging van acties en producten, die leiden naar de verkoop van je high end product.
Je kunt het zien als een klantreis, waarbij de klant eerst met je kennismaakt en dan steeds meer vertrouwen in je producten krijgt en dan iets van je koopt.
In deze workshop maak je jouw persoonlijke verkoopfunnel, zodat jij je ideale klanten aantrekt..
Deze workshop wordt georganiseerd door FNV Zelfstandigen en heeft een open inschrijving.

'Maak je eigen verkoopfunnel'

Voor FNV leden gratis en voor niet-leden: € 25,- voor een lidmaatschap van 4 maanden.

18 oktober 2022

verkoopfunnel

Workshop ‘Meer klanten met een goede verkoopfunnel’

Waarschijnlijk heb je weleens van een verkoopfunnel gehoord. Wil je weten hoe je een funnel (letterlijk: trechter) in je voordeel kan laten weren, kom dan naar deze workshop! Je kunt als ondernemer namelijk niet zonder verkoopfunnel als je online klanten wilt aantrekken.
Een slimme verkoopfunnel is een opeenvolging van acties en diensten, die leiden naar de verkoop van je high end dienst. Daarmee trek je een stroom aan klanten aan voor jouw (online) diensten.
Je kunt het zien als een klantreis, waarbij de klant eerst met je kennismaakt en dan steeds meer vertrouwen in je diensten krijgt en dan iets van je koopt. In deze workshop ontdek je hoe je een verkoopfunnel maakt voor jouw diensten, zodat jij de ideale klanten aantrekt. Laat je expertise zien, zodat de klant vertrouwen krijgt in jouw dienst!
Deze workshop wordt aangeboden door Haagse Vrouwenzaken en heeft een open inschrijving.

'Meer klanten met een goede verkoopfunnel'

Voor leden gratis en voor niet-leden: € 20,-

25 oktober 2022

Workshop ‘Hoe bouw je een mailinglist op?’

Een mailinglijst is nog steeds de meest effectieve marketingstrategie van jouw bedrijf. Je genereert met een e-mail veel meer aandacht dan met berichten op social media. Jouw mailinglist bevat de e-mailadressen van mensen die interesse hebben in de waarde, die jij geeft met je (online) diensten of producten. Het is dus een geweldige kans om je kennis te delen en je (toekomstige) klanten aan je te binden, maar:

  •        Hoeveel mensen heb je nodig op je lijst om je diensten te verkopen?
  •        Hoe bouw je zo’n lucratieve mailinglijst op?
  •        Hoe vaak mail je en wat schrijf je?

In deze workshop leer je de do’s en don’ts van e-mailmarketing en maak jij je eigen plan om een mailinglist op te bouwen.
Deze workshop wordt aangeboden door FNV Zelfstandigen en heeft een open inschrijving.

Hoe bouw je een mailinglist op?

Voor FNV leden gratis en voor niet-leden: € 25,- voor een lidmaatschap van 4 maanden.

9 december 2022

‘Hoe maak je een gratis E-book?’

Voor het begin van je verkoopfunnel is een gratis e-book onmisbaar: je bouwt er een eigen e-maillijst mee op, potentiële klanten leren je dienst kennen en zo bouw je vertrouwen op. Maar: Welke kennis geef je gratis weg? Hoeveel kennis geef je weg? Hoe zorg je voor de vraag naar meer, zodat de lezer ook klant wordt? Hoe deel je je e-book in? Hoe geef je je e-book vorm?
Met die vragen ga je aan de slag in deze workshop en aan het eind van de workshop heb jij een gedegen opzet voor de jouw gratis e-book.

'Hoe maak je een gratis e-book?'

Voor FNV leden gratis en voor niet-leden: € 25,- voor een lidmaatschap van 4 maanden.

21 november 2022

‘7 tips om je (online) dienst succesvol te verkopen’

Een (online) dienst verkoop je anders dan een (online) product: een product is tastbaar, zichtbaar en geeft een gevoel, maar een dienst is abstract. Een dienst is niet zichtbaar en dat maakt het door de klant lastig(er) te bepalen of het aan de verwachting zal voldoen.
Zorg dat mensen een goed gevoel krijgen bij jouw dienst. Zo krijg je mensen enthousiast en willen ze betalen voor je dienst. Een goed gevoel geef je door te laten zien wie jij bent. Ben jij te vertrouwen? Is er een klik? Welke waarde lever je? Hebben anderen goede resultaten gehaald? Ben je voldoende zichtbaar? Welke verhaal vertel je? Met de tips in deze workshop, verkoop jij succesvol je (online) diensten.

'7 tips om je (online) dienst succesvol te verkopen'

Voor FNV leden gratis en voor niet-leden: € 25,- voor een lidmaatschap van 4 maanden.

Wat zeggen de deelnemers?

Online verkopen

Heel inspirerend! Fijn zo’n duidelijk stappenplan. Heel duidelijk uitgelegd. Ik ga beginnen met mijn diensten online te verkopen.
Geert, Dorien, Marjan en vele anderen

Sollicitatiegesprek oefenen

Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen. Het is een hele goede voorbereiding op het sollicitatiegesprek.
Fatiha

Meerdere workshops

Ik vind de trainingen en workshops van jou heel inspirerend en leerzaam. Ik leer in pakweg een krappe 1 1/2 maand meer dan in mijn loopbaan van 20-jaar werken. Complimenten daarvoor.
Jelle Boef

Maak je eigen online cursus

Wat een inspirerende workshops. Het vloog om. Ik heb zoveel ideeën opgedaan. Karen’s ervaring vertelt ze heel eerlijk en met goede voorbeelden.
Ik ben geen docent, maar na deze uitleg durf ik ook een online cursus te maken.Super goed gedaan.
Rik, Helma, Karin, Rita, Manon en vele anderen.

Durven en doen

Karen is geweldig, betrokken, warm en hartelijk. Feedback gaat over het behoud van de relatie, dat is een eye-opener.
Annemiek

Sollicitatiegesprek oefenen

Mede dankzij jouw workshop solliciteren heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en heb ik nu een hele leuke nieuwe baan.
Caroline

Verkoopfunnel

Ik dacht altijd: Wat is dat toch een verkoopfunnel? Nu zie ik de meerwaarde in en ik heb in de workshop zelfs een geheel eigen plan gemaakt. Mijn creativiteit stroomt. Op naar meer klanten.
José, Janneke en anderen

Kom met een goed verhaal

Echt even andersom denken. Van de klant uit. Waarom heb ik dat niet eerder bedacht! Het is briljant en tegelijkertijd zo natuurlijk.
Tom

Presenteren kun je leren

Zeer complete workshop over presenteren. Opbouw, inhoud en het voor de groep staan, veilige sfeer, diepgang. Zeer inspirerend.
Janneke